CoH ile Total War Yapımcısı Birleşiyor mu?

10.04.2013 12:03 Samet Konuksal


    Strateji türünün en önemli yapımcılarından Creative Assembly ve Relic Entertainment arasında ilginç bir anlaşma yaşandı. Yaşanan bu anlaşma, iki firmanın birleşebileceğine yönelik söylentileri doğurdu.
 
    Yapılan açıklamalara göre Creative Assembly'ın stüdyo yönetmeni Tim Heaton, Relic Entertainment'in geçici genel müdürü oldu. Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Heaton, "Relic'deki hedefim, Company of Heroes 2'yi başarılı bir şekilde piyasaya sunmak olacak. Bu yolda Relic Entertainment için gerekli fedakarlıkları yapacağım. Şu an için stüdyoları bir araya getirme gibi bir planımız yok. Zaten her iki stüdyo da aktif olarak bilgi alışverişi halindeler." sözlerini söyledi.
 
    Bildiğiniz üzere Company of Heroes serisinin yapımcısı Relic Entertainment, THQ'nun iflasından sonra Sega'ya geçmişti. Total War serisinin yapımcısı ise zaten Sega çatısı altındaydı. Bakalım gelecekte bu iki stüdyo adına ne haberler göreceğiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler