Çocuğunu Oyun Başından Bıçakla Kaldırdı

29.12.2011 02:35 Samet Konuksal


     Büyüklerin çocuklarını oyun başında görmeye dayanamaması artık bilindik bir durum. Fakat bu iş bazen çok ciddi hallere sıçrayabiliyor. Bunun bir örneği de Arizona/Phoenix'den gelme.
 
     KPHO.com'da yayınlanan bir habere göre Christmas gecesi Arizona polisi, vahşet dolu bir ihbara tanıklık etmişler. Yayınlanan habere göre Jutrina Tillman'ın 5 yaşındaki oğlu yılbaşı hediyelerinin verdiği çeşitlilikle birlikte video oyunlarına dalınca oyunların başında uzun süre geçirmiş. Buna sinirlenen anne Tillman ise, 6-8 inç büyüklüğündeki kasap bıçağıyla birlikte hem 5 yaşındaki oğlu, hem de 13 yaşındaki kızına saldırmaya başlamış.
 
      Oğlu ve kızını bir odaya kapatan Tillman'ın çocukları o sırada korkudan kapı tarafına doğru yaklaşmış. Kaçacaklarını düşünen Tillman ilk olarak oğluna saldırmaya başladığında ise 13 yaşındaki kız çocuk sıyrılıp polise haber vermiş
 
      Olaya derhal müdahale eden görevlilerin söylediğine göre Tillman'ın bıçak darbelerinin birisi 13 yaşındaki kızın göğsüne hafiften isabet etmiş. Artık delirme kıvamına ulaşan anne ise, polislerle göz göze geldiğinde yapacak son çare olarak komşularına saldırmayı tercih etmiş.
 
       Neyseki tüm bu olanlar sonrası çocuklarda sağlık açısından pek fazla bir hasar yok. Ancak sanırım iki çocukta oluşan psikolojik hasar, bizlerin tahmin edebileceğinden çok daha büyüktür. Çocuklarına saldıran Jutrina Tillman'ın cezası ne olacak bilinmiyor.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler