Çocukluğumuzun Oyunu Karateka, Remaster Sürüm Olarak Geliyor

12.07.2023 12:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Digital Eclipse ekibi, bağımsız projeler olan Gold Master Serisinin ilk oyunu The Making of Karateka'yı duyurdu. Remaster sürüm olan bu oyun 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Gold Master Serisi ile birçok ikonik oyun günümüze kavuşturulacak.
 
Karateka oyunu geliyor
 
 
 
Prince of Persia'nın yaratıcısı Jordan Mechner, 1984'ün en çok satan oyunlarından biri olan Karateka'yı geliştirdiğinde üniversite öğrencisiydi. Şimdi ise yeni bir etkileşimli belgeselde Digital Eclipse ekibi Apple II ile beraber tüm zamanların en çığır açan ve ilgi çeken oyunlarından birinin nasıl geliştirdiğinin hikayesini anlatıyor. 
 
Bu yeni sürümle beraber Karateka'nın nasıl yapıldığını keşfedebiliyor ve oyunun düzenlenmiş sürümünü oynayabiliyorsunuz. Bu sürüm içerisinde herhangi bir yerde kaydetme, geri sarma, bölüm seçime ve yönetmen yorumu gibi çeşitli özellikler bulunuyor. 
 
Ek olarak paket içerisinde daha önce hiç görülmemiş erken prototipler de yer alıyor. Bu sürüm bizlere nostalji hisleri yaşatacak türden bir paket olarak gelmeye hazırlanıyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'de Bedava Oynadığınız Banana Oyunundan Yeni Rekor 15 Haziran Twitch CEO’sunun Gelecek Yenilikleri Gösterdiği Anlar Viral Oldu 15 Haziran Ghost of Tsushima İçin 6 GB'lık Yeni Güncelleme Yayınlandı 15 Haziran Life is Strange: Double Exposure'dan 18 Dakikalık Oynanış Videosu 15 Haziran Lollipop Chainsaw RePOP Dünya Çapında Çıkıyor 15 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler