Code Vein'den Yeni Fragman: "Successor of the Claw"

11.09.2019 17:43 Özgür Eroğlu

 
Bandai Namco'nun yeni JRPG oyunu Code Vein'le ilgili bugün yeni bir fragman çıktı: "Successor of the Claw". Oyunun demosu 3 Eylül'den beri erişilebilir durumda. Code Vein'in tam sürümü ise 27 Eylül'de PlayStation 4, PC ve Xbox One için çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Oyuna ait diğer haberlere ulaşmak için ise buraya tıklayabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Japonya merkezli oyun dağıtıcısı Bandai Namco Entertainment ve God Eater ekibi tarafından geliştirilen zindan keşfetme, aksiyon rol yapma oyunu.
 
Oyunda oyuncular Revenant adlı vampirleri yönetecek ve oyunun dünyasındaki gerçeği açığa çıkarmaya çalışacak. Revenantlar ,vampirler, hayatta kalabilmek için izole olmuş "Vein" adı verilen bir toplumda yaşamaktadırlar. Oyun, her şeyin yıkıldığı yakın bir gelecekte geçecek. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Code Vein Platformlar: PS4 Geliştirici: Shift Inc. Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 10 Sn önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart Yeni PS5 Güncellemesi Topluluk Oyun Yardımı Sistemini Getiriyor 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler