Code Vein'den Yeni Karakter Fragmanı: "Insatiable Despot"

04.09.2019 19:33 Özgür Eroğlu

 
Bandai Namco'nun yaptığı aksiyon rol yapma oyunu Code Vein'in karakterlerinden Insatiable Despot'a odaklanan yeni bir fragman paylaşıldı. Bahsi geçen fragmanı ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Code Vein; 27 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülecek. Oyunun demosu ise şu anda erişilebilir durumda.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
CODE VEIN'de geçmişinizin sırlarını ortaya çıkarın ve peşinizi bırakmayan kabuslarınızdan kaçmak için ekibinizi oluşturun ve cehennemin derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkın. Ölüm kalıcı olabilir, ancak bu ekipmanınız için geçerli değildir. Karakter sınıfınızı istediğiniz zaman değiştirin, yetenekleri birleştirme ve eşleştirme kabiliyetini açın veya iş birliği yapabileceğiniz birçok NPC arasından seçiminizi yapın ve ölümle yaşam arasındaki farkı siz belirleyin.

Birlikte Yükselin
Bir yapay zeka ile veya arkadaşınızla çok oyunculu ortak görev modunda ekip kurun ve bu hikaye tabanlı zindan deneyiminde yıkıma uğramış bir dünyanın derinliklerine dalın. Birbirinizin güçlerini kullanarak eş zamanlı saldırılar planlayın ve birbirinizi sürpriz saldırılardan koruyun veya çok güçlü düşmanların üstesinden gelin.

Büyük Mücadeleler Büyük Ödüller Kazandırır
Yeni teçhizat elde edin, karakterinizin seviyesini yükseltin ve Lost'a karşı koymak için daha da güçlenin. Yeni oyunculardan deneyimli aksiyon oyuncularına kadar, CODE VEIN'deki görevler sayesinde oyuna daha sık giriş yapacaksınız.

Revenant'ınızı Özelleştirin
Süngü, balta, mızrak ve diğer pek çok silah arasından seçiminizi yapın. Her biri gücünüzü artıran, düşmanları zayıflatan ve yeni silah yeteneklerini veya güçlü saldırıları kullanmanızı sağlayan çeşitli "yeteneklere" erişmenize izin veren güçlü Blood Code geliştirmeleriyle karakterinizin becerilerini yükseltin. Yepyeni dövüş stratejileri için imkan sağlayan, her birinin kendine özgü görselliği ve saldırı stili bulunan güçlü kan emme aracı Blood Veil ile rakiplerinizin işini bitirin. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Code Vein Platformlar: PS4 Geliştirici: Shift Inc. Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler