Code Vein'in Demo Güncellemesinin Tarihi Açıklandı

19.09.2019 17:18 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Bandai Namco'nun yaptığı Code Vein'in demosuna gelecek olan güncellemenin tarihi belli oldu. Daha öncesinde sizlere aktardığımız haberde, oyunun demosuna bir güncelleme geleceğini ancak tarihinin belli olmadığını söylemiştik. Bandai Namco'nun duyurusuyla birlikte tarih belli oldu. 20 Eylül 2019 tarihinde demonun güncellemesi yayınlanacak. Ancak bu güncelleme Xbox One versiyonu için değil sadece PlayStation 4 sürümü için gelecek.
 
Bu güncellemeyle birlikte oyuna, yüksek zorluktaki “Town of Sacrifice” aşamasını, çok oyunculu modu ve özelleştirilmiş karakteri tam sürüme aktarma özelliğini getirecek.
 
Oyunun tam sürümü 27 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. Demo şu anda Xbox One ve PlayStation 4 için erişilebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Code Vein Platformlar: PS4 Geliştirici: Shift Inc. Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 25 Dk önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 45 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler