Codemasters Dünya Ralli Şampiyonası Oyun Lisansını Devralıyor

01.06.2020 15:11 Gazali Çetinkaya

 
F1, DiRT, Grid ve Colin McRae Rally oyunları ile tanıdığımız Codemasters, FIA World Rally Championship (Dünya Ralli Şampiyonası) oyun lisansını devralıyor.

Codemasters, 2023 - 2027 yılları arasında WRC oyunları geliştirmek ve yayınlanmak için özel bir lisans anlaşması imzaladı. Anlaşmaya seri ile ilgili espor turnuvaları da dahil.
 
WRC oyun lisansı 2022'ye kadar yayıncı Nacon'da (eski adıyla Bigben Interactive). Geliştiriciliğini KT Racing'in üstlendiği WRC 9 PlayStation 4, Xbox One ve PC için 3 Eylül'de ve daha sonraki bir tarihte PlayStation 5, Xbox Series X ve Switch için çıkacak. WRC 10 ve WRC 11 oyunları da Nacon'dan gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
WRC 9 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Kylotonn Entertainment Dağıtıcısı: Nacon Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 10 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler