Codemasters, Project CARS Geliştiricisi Slightly Mad Studios'u Satın Aldı

28.11.2019 22:03 Gazali Çetinkaya

 
Codemasters, Slightly Mad Studios'u bünyesine kattığını duyurdu.

İki stüdyo da yarış oyunlarında başarılı yapımlara sahip. Codemasters DiRT, GRID ve Formula 1; Slightly Mad Studios ise Project CARS ve Need for Speed: Shift.
 
Belirtilene göre "henüz duyurulmamış Hollywood gişe rekorları kıran bir yapım" üzerinde çalışılıyor.
 
Slightly Mad Studios CEO'su Ian Bell 2017'nin sonlarında yaptığı bir açıklamada, Hızlı ve Öfkeli oyunu geliştirdiklerini işaret etmişti. Ayrıca 2018'in sonlarında da Project CARS 3'ü geliştirdiklerini doğrulamıştı.
 
Codemasters CEO'su konu ile ilgili olarak "Böylesine inanılmaz bir yarış oyunu geliştiricisini Codemasters ailesine katmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz ve bu ortaklık bizi yarış oyunlarının geliştirilmesinde global bir güç merkezi haline getirecek. Onlarla aynı tutku ve vizyonu paylaşıyoruz ve bu ortaklık büyüme sürecini hızlandıracak. Yeni gelecek streaming servisleri ve yeni nesil oyun konsolları ile birlikte bu, Codemasters'ın bir sonraki adımını atması için mükemmel bir zaman." dedi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project Cars 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Slightly Mad Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler