Codemasters, TOCA: Race Driver Geliştirebilir Mi?

TOCA Race Driver çok beğenilen bir seriydi
12.07.2011 15:33 Alkan Adakaner


    Dirt 3 ile mükemmel bir iş başaran Codemasters şimdi de yeni bir TOCA: Race Driver üzerinde mi çalışıyor? F1 2011'i geliştiren Birmingham stüdyosunun patronu olan Steve Hood, TOCA serisini tekrar görmek istediğini söyledi.
 
     Hood'un açıklamalarına göre Dirt 3'ü geliştiren ekip şimdi henüz duyurulmayan başka bir proje üzerinde çalışmalarına başladı. Bu projenin ne olduğuna dair herhangi bir ipucu yok, ama Hood TOCA serisini eskiden çok sevdiğini ve eğer bu oyun üzerinde çalışılmaya başlanmışsa buna çok memnun olacağını söyledi. Bunun için de oyuncuların baskı yapmasını istiyor.
 
    Bence Codemasters'ta iki stüdyonun birbirlerinin projelerinden haberlerinin olmaması mümkün değil. Hood sanki Toca Race Driver ile ilgili bir duyum almış gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler