Codemasters da Hack Kurbanı Oldu

Codemasters, son oyunu Dirt 3 ile büyük takdir toplamayı başardı.
26.05.2011 18:30 Levent Polater

 
   Bu hackerlar ne yapmaya çalışıyor Allah aşkına? Sony, Square Enix ve şimdi de Codemasters, hackerlar yapımcı firmaları ve dolaylı yoldan oyunseverleri rahatsız etmeye devam ediyorlar.

    GamesIndustry.biz'den alınan bilgilere göre, 20 Mayıs Cuma günü Codemasters.com'a izinsiz admin girişi yapılmış. Codemasters ise durumu onaylayarak, hızlı davrandıklarını ve bir kaç saat içinde Codemasters.com'a girişi imkansız hâle getirdiklerini söylediler. 
 
    Güvenlik açığını kapattığını belirten Codemasters, maalesef bir kaç admin isminin ele geçirildiğini ve şifrelerin çözüldüğünü açıkladı.

    Ancak kullanıcı verilerine giriş sağlanamamış. Codemasters, kullanıcı verileri konusunda online ekibinin çok titiz davrandığını söyleyerek, oyunseverlere derin bir nefes aldırdı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DiRT 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Codemasters Racing Dağıtıcısı: Codemasters Racing Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 24 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 25 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler