Coffee Noir 2020'nin Dördüncü Çeyreğinde Türkçe Altyazı Seçeneğiyle PC için Çıkacak

25.07.2020 11:34 Gazali Çetinkaya

 
İşletme yönetimi ve dedektiflik türlerini birleştiren Coffee Noir - Business Detective Game 2020'nin dördüncü çeyreğinde PC (Steam) için çıkacak.

Coffee Noir'da bir gizemi çözmek için kafe yöneticisi olarak gizli görevde bulunan bir özel dedektifin rolünü üstleneceksiniz. Kafenin çalışanlarını ve üretimi yönetecek, kafenin tanıtımı için yatırım yapacak ve sınırlı kaynaklarla uğraşırken işletmenin iflas etmemesi için stratejinizi özenle planlamanız gerekecek. Pazarlık yoluyla iyi iş anlaşmaları yapıp iş ortaklarınızın güvenini kazanarak gizemli bir suç davasını çözmek için ipuçları toplayacaksınız.

2021'de alternatif zamanda Londra'da geçecek oyun çizgi roman tarzında görseller, retro-fütüristik bir atmosfer ve Agatha Christie'nin kitaplarından esinlenen bir hikaye anlatımı sunacak. Oyun ayrıntılı bir işletme simülasyon deneyimi sunmak adına profesyonel ekonomistler ve akademisyenlerin desteği ile geliştirilmiş.

Türkçe arayüz ve altyazı desteği sunacak.

Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Coffee Noir Platformlar: PC Geliştirici: DOJI Dağıtıcısı: DOJI Tür: İşletme yönetimi Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler