Çok Acayip Bulmaca Oyunu GNOG, Morpheus Desteğiyle PS4'e Çıkacak

05.06.2015 01:47 Talha Aynacı

 
     Sıkı "Bağımsız" programı takipçilerinin yakından tanıdığı GNOG, PS4 için duyuruldu! Gelecek yıl konsola çıkış yapması beklenen yapımda Project Morpheus desteği de yer alacak.

GNOG'da amacımız 3 boyutlu modellenmiş canavar kafaları ardına gizlenmiş diyarların içindeki bulmacaları türlü çeşit etkileşimle çözmek. Yapımcı KO-OP oyunun görselliği ve sunum tarzı işe yapımın duyurulduğu dönem epey ilgi toplamayı başarmıştı.

Sony ise daha önce Papo & Yo, Guacamelee!, Metrico ve Ruftrausers'da olduğu gibi bağımsız yapımları desteklediği programı Pub Fund kapsamında yapımcılara destek sağlama kararı aldı. Bunun yanı sıra oyun Double Fine'dan da ayrıca destek alıyor. Hadi isterseniz bir de tanıtım videosunu izleyelim!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gnog Platformlar: PC PS4 Geliştirici: KO-OP Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 4 Dk önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 1 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama Turnuvasının Şampiyonu Fnatic Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler