Çok Kez Ertelenen Skull and Bones Kapalı Beta Tarihleri Açıklandı

13.06.2023 13:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından oyunculara sunulacak korsan temalı yapım Skull and Bones için kapalı beta test tarihleri açıklandı. 25-28 Ağustos tarihleri arasında yapılacak bu beta testi PlayStation 5, Xbox Series ve PC platformu için geçerli olacak. Kayıtlar şimdi resmi web sitesi üzerinden yapılabilir.
 
Korsan olabileceğimiz bir yapım için kapalı beta süreci yakında
 
 
 
Bir serseriden kötü şöhretli bir korsana dönüşebileceğimiz Skull and Bones'u kapalı beta test süreciyle beraber tekrardan deneyimleme şansı elde edebiliyoruz. Daha önce başka sürümleriyle beraber birçok kişi tarafından deneyimlenen yapım yeni bir sürümle ve içerikle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Tehlikeli sulara atılacağımız oyunda kendi filomuzu oluşturabiliyor, geliştirebiliyor ve yönetebiliyoruz. Oyunda sezon sistemi yer alıyor ve her sezon yeni zorlukları, hikayeleri ve özellikleri bünyesinde barındırıyor. Skull and Bones'da bildiğiniz üzere kaynak toplamak, aletler ve silahlar üretmek, gemiler inşa etmek ve şöhretimizi arttırmak oldukça önemli. Tüm oyun zaten bu mekanikler etrafında dönüyor.
 
Kıtalara hükmedeceğimiz bir yapım 
 
Hint Okyanusu'na hükmetme yolculuğumuzda Afrika kıyılarından Doğu Hint Adaları'nın tropik adalarına kadar korsan ağımızı kurabiliyor ve kendi imparatorluğunuzu yükseltebiliyoruz. Skull and Bones, 31 Mart 2024 tarihinden önce herhangi bir zamanda PlayStation 5, Xbox Series, Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden PC ve Luna için çıkış yapmayı bekliyor. 
 
Yeni fragman 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Skull & Bones Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler