Çok Oyunculu Aksiyon Oyunu Research and Destroy, 25 Nisan'da Çıkış Yapacak

19.04.2022 17:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Spike Chunsoft ve geliştirici Implausible Industries, sıra tabanlı aksiyon oyunu RESEARCH and DESTROY'un 25 Nisan'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca oyun Konsol ve PC için Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
RESEARCH and DESTROY,  tamamen yeni çok oyunculu strateji aksiyon oyunu. Yerel veya çevrimiçi co-op olarak oynama özelliği ile arkadaşlarınızla rekabet edebilirsiniz. Araştırma yaparken üç Bilim Adamının kontrolünü elinize alın. İnsanlığı ortadan kaldırmaya çalışan Doğaüstü orduları yok etmek için yeni silahlar ve aletler geliştirin. 
 
RESEARCH and DESTROY, 2017 yılında bağımsız oyun geliştiricilerini desteklemeyi amaçlayan ve Japonya'nın önde gelen oyun festivali BitSummit'te Popüler Oyun ödülünü almaya hak kazandı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1279310/RESEARCH_and_DESTROY/

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 36 Dk önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 1 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler