Çok Oyunculu Birinci Şahıs Korku Oyunu Nemesis: Distress PC için Duyuruldu

09.06.2020 19:40 Gazali Çetinkaya

 
Geliştiriciler Ovid Works ve Awaken Realms Digital; Nemesis masa oyununu temel alan çok oyunculu birinci şahıs korku oyunu Nemesis: Distress'ı PC için duyurdu.

Çıkış tarihi henüz açıklanmadı.

Nemesis: Distress uzayda kaybolmuş bir gemide geçecek ve gizli hain, shooter ve hayatta kalma unsurlarına sahip olacak çok oyunculu bir yapım.

Oyuncular 40 dakikalık senaryolarda hayatta kalmaya ve kendilerine rastgele olarak verilen görevleri yerine getirmeye çalışacak. Bu görevlerden bazıları uzaylı yuvasını yok etmek, uzay gemisini güvenli bir şekilde Mars'a götürmek ve diğer oyuncuları öldürmek. Her bir karakterin benzersiz yetenekleri bulunacak. Bazı senaryolarda hain karakter olmayacak fakat hiçbir zaman kime güveneceğinizi bilemezsiniz.

Steam sayfası: store.steampowered.com/app/1343620/Nemesis_Distress

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nemesis: Distress Platformlar: PC Geliştirici: Ovid Works, Awaken Realms Digital Dağıtıcısı: Ovid Works, Awaken Realms Digital Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 38 Dk önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 1 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 2 Saat önce 2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler