Çok Oyunculu Dövüş Eğlence Oyunu Bare Butt Boxing Duyuruldu

24.03.2022 16:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyun geliştiricisi ve AAA görsel efekt stüdyosu Tuatara, fizik tabanlı çok oyunculu dövüş eğlence oyunu Bare Butt Boxing'i duyurdu. Şirket, oyunu 2022'nin 4. çeyreğinde Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlayacak. Ardından 2023'te PlayStation 5, PlayStation 4, Switch ve PC'de tam sürüm olarak çıkaracak.
 
Fizik tabanlı ve eğlenceli karakterlere sahip kaotik çok oyunculu bir dövüş oyunu olan BARE BUTT BOXING'de eğlencenin tadına varacaksınız. Boks maçlarında mücadele edecek ve çevrimiçi oyuncuları nakavt etmeye çalışacaksınız. 
 
Bare Butt Boxing, şaşırtıcı derecede dövüş mekaniklerine ve oyun çeşitliliğine sahip bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Eğlencenin dozu hat safhada olacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1186660/Bare_Butt_Boxing/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler