Çok Oyunculu Nişancı Oyunu LEAP Duyuruldu

13.01.2022 11:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Blue Isle Studios, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için 60 oyunculu (çok oyunculu) birinci şahıs nişancı oyunu LEAP'i duyurdu.
 
Oyunun PlayStation 5 ve PlayStation 4 sürümlerine geleceğinin duyurulması, resmi PlayStation kanalı tarafından bir YouTube videosunda belirtiliyor. Ancak Blue Isle Studios, oyunun resmi web sitesinde veya sosyal medya hesaplarında bu konsol sürümlerinden bahsetmiyor.
 
PC sürümü ilk olarak Şubat ayında Steam üzerinden Erken Erişim olarak çıkış yapacak ve bir yıl boyunca Erken Erişim'de kalacak. Oyunun Erken Erişim sürümü, birçok içeriğe sahip olacak. İlerleyen süreçte de yeni ortamlar, oyun modları, oyuncu sınıfları, silahlar ve yetenekler eklenecek.
 
LEAP, her biri tepeden tırnağa silahlı 60 oyuncuya kadar epik savaşlar sunan hızlı tempolu, çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Dünya Savunma Koalisyonu (UEDC) veya isyancı Exo-Terrans adına savaşacaksınız.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/906930/LEAP/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler