Çok oyunculu The Witcher oyunu hakkında yeni detaylar ortaya çıktı

21.03.2023 18:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Yakın tarihli bir rapora göre CD Projekt Red'in The Witcher'a dayalı çok oyunculu projenin bazı önemli değişiklikler yaşadığı bildiriliyor. Project Sirius olarak bilinen çok oyunculu proje Ekim 2022'de duyurulan The Witcher oyunları arasında yer aldı ve o zamandan beri bu projelerle ilgili pek fazla ayrıntı açıklanmadı.
 
Ekip çok oyunculu modeli The Witcher'a uyarlamak istiyor
 
 
 
CD Projekt Red çok oyunculu oyun özelliklerini The Witcher'a nasıl dahil edeceği konusunda çalışmalarını sürdürüyor. İlk oyununun çıkışından bu yana uzun bir süre geçti ve genel anlamda seri, The Witcher 3 ve Netflix serisiyle popülerliğini üst seviyeye çıkardı. Bu yüzden The Witcher evrenini genişletme çabası devam ediyor.
 
Bu artan ilgiden faydalanmak isteyen CDPR, The Witcher serisinin dördüncü (ana) oyununu duyurdu ve Unreal Engine 5 ile geliştirildiğini açıkladı. Bunun yanı sıra şu anda The Witcher 1'in remake sürümü (yeniden yapım) ve çok oyunculu proje de dahil olmak üzere üç Witcher projesi üzerinde çalışılıyor. Bildirilene göre ekip şu anda toplam altı proje üzerinde çalışıyor.
 
 
 
Öte yandan son çıkan raporlara göre çok oyunculu The Witcher oyunu, ana oyuna ek olarak gelecek. Rapor, 2022 yılında bu proje için maliyetin 7,61 milyon dolara ulaştığını, 2023 yılında ise bu maliyetin üzerine 2,16 milyon dolar daha eklendiğini belirtti. Mali kaygılar nedeniyle bu projenin rafa kaldırılacağı bildirilmişti ancak görünüşe göre ekip projeye tekrardan yoğunlaşmış durumda.
 
Çok oyunculu proje içerisinde co-op ve PvE desteği yer alabilir. Bu konuda henüz bir bilgi yok. Ekibin ilerleyen süreçte daha fazla detayı paylaşması bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher Platformlar: PC Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Atari Tür: RPG Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler