Combat Arms'dan Yeni Oyun Modu ve Savaş Alanı

Combat Arms, Türkiye'de de çok sevilen bir MMOFPS oyunu.
13.08.2011 15:21 Beril Sergün

 
     Nexon'un yeni MMOFPS'si olan Combat Arms'a yeni bi savaş alanı ve yeni PVP oyun türleri eklendi. Kiralık Katiller olarak çevirebileceğimiz "Hired Guns" oyun modunda iki takım birbirine karşı mücadele ederken yanlarına kazandıkları para ile yanlarında savaşacak ekstra bir karakter kiralayabilecekler.
 
     Blood Money adı verilen bir savaş alanı da oyuna eklenmiş durumda. Hired Guns sıradan takım mücadelesine kiralanabilecek NPC (Non-Playable-Character, yapay zeka tarafından yönetilen karakterler) karakter ekliyor. Bu karakterler düşmanı yok etmenizde yardımcı olabilir ya da siz düşmanı oyalarken verdiğiniz görevleri yerine getirebilir. Her takımın 8 oyuncusu var ve bunlardan her biri bir NPC kiralayabiliyor. Bu özel oyun modunu desteklemek için Blood Money adında bir haritanız da olacak. Hired Guns moduna özel ilk harita olan bu görevde, iki takım da kiraladıkları askerleriyle birlikte Nemexis'e ait uluslararası bi bankayı ilk soyan takım olmaya çalışacak. Bu yenilikleri kutlamak için Combat Arms Europe'un oyunculara bir de ufak sürprizi var. Tüm oyun modlarında kazanılan tecrübe (XP) ve zırh (Gear) puanları arttırıldı.
 
     Oyuncular artık her oyun sonunda daha çok kazanarak daha kolay bi şekilde kendilerini geliştirebilecekler. Tüm bunlar yetmezmiş gibi, Combat Arms Ağustosun 10'u ve 16'sı arasında ki tarihte kazanılan XP ve Gear puan artışını %100 oranında hızlandırmayı planlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Combat Arms Platformlar: PC Geliştirici: Doobic Studios Dağıtıcısı: Nexon Europe Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Ocak 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 1 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 1 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 2 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 3 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler