ComicCon'da SW: Old Repulic için Duyurular Gelecek

Işın kılıçlarınızı hazırlayın!
15.07.2011 23:41 Ersin Kılıç


     Yapımı uzun süredir devam eden ve bioware'in tüm kaynaklarını aktardığı Star Wars: The Old Republic için önemli bir duyuru yapılacak.
 
     Bioware'den yapılan açıklamaya göre Star Wars: The Old Republic, ComicCon fuarında yer alacak ve oyunun sunumunda bazı önemli duyuruların yapılacağı belirtilmiş. Bunun yanında sunum sırasında oyuna ait yeni oynanış görüntüleri ve bilgilerin de verileceği gelen haberler arasında.
 
     Star Wars: Old Republic'in hala net bir çıkış tarihi bulunmuyor. Umarız bu önemli açıklama çıkış tarihi ile ilgili olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars: The Old Republic Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Lucasarts Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 3 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 5 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 5 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler