Command & Conquer RPG'si Direkten Dönmüş

19.08.2012 13:01 Samet Konuksal


   Şu sıralar Disney çatısı altında Epic Mickey serisini geliştiren, ondan öncesinde Deus Ex'in temellerini atan Warren Sepctor, Deus Ex'in öncesini anlattı. Spector'un dediklerine göre Command & Conquer RPG'si direkten dönmüş.
 
   Game Informer'a röportaj veren Spector'un açıklamalarına göre, kendisi Origin Systems'ten ayrılıp Deus Ex adına ION'a geçmeden önce Electronic Arts'la yeni bir anlaşma imzalamak üzereymiş. Bu anlaşmanın odak noktası ise Command & Conquer serisine yönelik bir RPG oyunuymuş.
 
   Tabii bu olay Playstation 2 döneminde yaşandı. Bu kritik kararın EA cephesindeki sonuçlarını tam olarak bilemeyiz fakat Warren Spector'un Deus Ex ile yaptıkları ortada.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer Platformlar: PC Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 10 Mayıs Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 10 Mayıs ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 10 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler