Command & Conquer Remastered'a İlk Bakış

24.10.2019 07:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts, Command & Conquer Remastered için ilk oynanış teaser videosunu paylaştı.
 
Geliştirici Petroglyph Games oyunun yapımı hakkında: "Orijinal oyunlara mümkün olduğunca sadık kalmak amacıyla remaster versiyonun klasik 2D görsel tarzında geliştirildiğini paylaşmaya hazırız." dedi. 
 
"İlk duyuruda söylediğimiz üzere planımız klasik oyunları remaster yapmak, remake değil. Yaratıcı anlamda esin kaynağımız her zaman orijinal hisse sadık kalmak oldu ve bu hedefe ulaşmak için sürekli çalışıyoruz. C&C Tiberian Dawn ve C&C Red Alert kaynak kodlarına ortaya çıkardığımızda bu bize eski oyunların ana oynanışını, hissini ve özgünlüğünü koruma fikrini verdi. Tüm bu unsurları bir araya getirmenin ve istediğimiz orijinalliği elde etmenin en iyi yolunun 2D tarzı olduğuna karar verdik." 
 
Command & Conquer Remastered ayrıca Campaign görevleri sırasında istediğiniz anda orijinal grafikler ile remaster grafikler arasında geçiş yapmanıza olanak sağlayacak.
 
Command & Conquer Remastered dışında Command & Conquer: Red Alert Remastered da geliştiriliyor. Çıkış tarihleri henüz belli değil.  
 
Oynanış teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Petroglyph Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Strive DLC Karakteri Slayer, 30 Mayıs'ta Çıkıyor 10 Dk önce Kameralarla Hayatta Kalacağınız Korku Oyunu Poltergeist Watcher Geliyor 23 Dk önce Umamusume: Pretty Derby – Party Dash 30 Ağustos'ta PC ve Konsollar için Çıkış Yapıyor 25 Dk önce The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler