Command & Conquer Remastered'ın Yenilenmiş Ara Sahnelerine İlk Bakış

08.03.2020 10:25 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Electronic Arts, Command & Conquer Remastered'ın yenilenmiş FMV (tam hareketli video) ara sahnelerini gösterdi.
 
Oyunun yapımcısı Jim Vessella tarafından belirtilene göre, ara sahneleri yenilemek hiç kolay olmamış. İlk başta ellerinde sadece 320 x 200 görüntüler varmış ve Jim Vessella orijinal 720p çekimleri bulmak için EA Los Angeles arşivini karıştırmaya başlamış ve iki tane oldukça ender kaset bulmuş. Geliştirici ekip, bu kasetleri dijital formata çevirebilmek için bir Hollywood şirketine yüklü miktarda ödeme yapmış fakat günün sonunda bu kasetlerin 320 x 200 görüntülerin yedeği olduğu ortaya çıkmış. Yani tüm çaba ve para boşuna gitmiş.
 
1995'te çıkan oyuna sadık kalmak istedikleri için de bu sahneleri yeni aktörlerle çekmek istememişler ve oyuncu topluluğuyla birlikte çalışarak orijinal görüntülerin çözünürlüğünü, kare hızını ve ses kalitesini bir algoritma ile upscale etmeyi başarmışlar ve iyi de bir iş çıkarmışlar gibi görünüyor. 
 
Command & Conquer Remastered PC için geliştiriliyor. Çıkış tarihi henüz belli değil. Command & Conquer Remastered'tan sonra Command & Conquer: Red Alert Remastered da gelecek.

Orijinal ve remastered versiyondaki ara sahnelerin karşılaştığı görüntüler 11:20'den itibaren başlıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Command & Conquer Remastered Platformlar: PC Geliştirici: Petroglyph Games Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler