Commander '85 Xbox One ve PC için 30 Eylül'de Çıkıyor

11.09.2020 08:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Ultimate Games ve geliştirici The Moonwalls; macera, retro bilim kurgu gerilim, hayatta kalma ve hacker simülatörü unsurlarını birleştiren oyun Commander '85 için çıkış tarihi verdi.

30 Eylül'de Xbox One ile PC için çıkacak.

Oyun PlayStation 4 ile Switch için de duyurulmuştu fakat bu iki versiyonun çıkış tarihleriyle ilgili şimdilik bir açıklama yok.

Doğum gününde annesinin aldığı gerçek yapay zekaya sahip süper modern bilgisayar Commander '85 ana karakterlerin hayatını sonsuza dek değiştirecek. Askeri deneyler kontrolden çıkıp dünya nükleer savaş tehdidi ile karşı karşıya kaldığında arkadaşlarınız ve çılgın bir bilim adamı ile Soğuk Savaş'ı sonlandırmaya, Commander bilgisayarlarının sırrını ortaya çıkarmaya ve Roswell olayının arkasındaki gizemli gerçeği öğrenmeye çalışacaksınız. 1980'lerin kültür ve teknolojisine sahip bir dünyada geçecek oyun çeşitli easter egg'ler ve nostaljik referanslar içerecek. Seçimler hikayenin gidişatını ve sonunu değiştirecek.

Çıkış tarihi duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Commander ’85 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: The Moonwalls Dağıtıcısı: Ultimate Games S.A Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 14 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler