Commandos 2 HD Remaster PS4, Xbox One, Switch, PC ve Tabletler için Duyuruldu

11.06.2019 16:39 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Kalypso Media ve geliştirici Yippee Entertainment, Commandos 2 HD Remaster'ı PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam), Mac, Linux, iPad ve Android tabletler için duyurdu. 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkacak.

Kalypso Media tarafından belirtilene göre, oyun modern platformlarda mümkün olan en iyi performansı sunabilmek için güncellenmiş grafikler ve geliştirilmiş kontroller içerecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Kimsenin yapmadığı gibi türü tanımlayan bu gerçek zamanlı taktiksel şaheserini yeniden deneyimleyin. Orijinali efsanevi Pyro Studios tarafından geliştirilen, Commandos 2 HD Remaster oyun dünyasının en ünlü şaheserlerden birine hürmet niteliğindedir. Commandos 2 : Men of Courage'ı elden geçirilmiş kontroller, kullanıcı arayüzü ve öğretici başlangıç bölümü ile birlikte daha önce hiç olmadığı gibi yüksek çözünürlükte deneyimleyin.
 
Elit bir komando grubunun kontrolünü alarak İkinci Dünya Savaşı'nda zorlu görevleri tamamlamak için düşman topraklarına giriş yapın ve komandolarınızın uzmanlıklarından faydalanın. İkinci Dünya Savaşı konumlarını temel alan çeşitli ortamlarda gizlenerek ilerleyin. Karşı konulmaz ihtimallere karşı komando ekibinize liderlik edin, gizlice ilerleyin ve savaşın gidişatını bütünüyle değiştirin.  

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Commandos 2 HD Remaster Platformlar: PC Geliştirici: Torus Games Dağıtıcısı: Kalypso Media Tür: RTS Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler