Company Of Heroes 2 "Esnek" Kameraya Sahip Olacak

05.06.2012 12:22 Erkut Köse


   Company Of Heroes 2'nin devrimsel kamera özellikleri detaylanmaya devam ediyor. İlk başta True Sight özelliğini tanıtan Relic, şimdi de esnek kamera teknolojisinin detaylarını anlattı.
 
   Bu özellik kameranın savaşın en derinliklerine kadar inmesine olanak sağlıyor ve askerlerimizi tek tek bir birey olarak ele almamızı mümkün hale getiriyor. Yani bir askerimizin eline kadar zoom yapıp, daha sonra geri çekildiğimizde halen o detaylar hafızamızda yer ediyor ve o askerin gerçekci halini gördüğümüz için onu riske atmak bizim için daha zor bir hal alıyor.
 
   Böylece savaşın gerçek yüzünü görüyor ve bir yönetici olarak çok daha dikkatli kararlar almak zorunda kalıyoruz. Yine oldukça başarılı bir özellik olduğunu söylemeden edemiyorum. RTS türünde devrim yaratacak bir oyunun bizi beklediğini anlamak pek de zor değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 27 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 30 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 54 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler