Company Of Heroes 2'nin "True Sight"ı Detaylandı

04.05.2012 01:01 Erkut Köse

 
   RTS oyuncularının yıllardır hasretiyle yanıp tutuştuğu Company Of Heroes 2 sonunda duyuruldu ve bazı detayları da ortaya çıktı. Bu ortaya çıkan detaylar arasında çevre öğeleri ve senaryo dışında öyle bir detay var ki, eminiz çoğu oyuncunun oldukça hoşuna gidecektir.
 
   True Sight ismi verilen bu özellik, savaş alanında sizin birliklerinizin ve diğer askeri araçlarınızın görüş alanında neler var ise, sadece onları görmenize izin veriyor.
 
   Örneğin sizin askerinizin önüne bir sis bombası atıldığını varsayalım, dolayısıyla askeriniz belli bir mesafeden sonrasını göremeyecektir. Hal böyleyken siz de sadece birliğinizin gördüğü mesafeyi görebileceksiniz. Yani bu mantıkla herhangi bir binanın arkasını sizin adamlarınız görmeden siz de göremeyeceksiniz.
 
   Bu özelliği ilk duyduğumdan beri beni çok heyecanlandırdığını söyleyebilirim. Çünkü bu özellik ile birlikte çok daha taktiksel ilerlememiz ve karşımıza çıkacak sürprizlere hazırlıklı olmamız gerekecektir. Bu da eminim ki oyunun gerçekçiliğini bir kat daha arttıracaktır.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler