Company of Heroes 2'nin Betası Haftaya Başlıyor

28.03.2013 16:38 Samet Konuksal


    İkinci Dünya Savaşı'nı anlatan en başarılı serilerden Company of Heroes, yeni oyunuyla birlikte önümüzdeki yaz dönemine göz kırpıyor. Daha önce röportajlarda betasının yapılacağına dair haberler aldığımız oyundan beklenen duyuru geldi.
 
    Yapılan açıklamalarda Sega, Company of Heroes 2'nin kapalı betasının 2 Nisan'da başlayacağını belirtti. Duyuruda belirtilenlere göre iki hafta sürecek olan oyunun betasında 6 adet harita yer alacak. Betaya katılan kullanıcılar CoH 2'nin 1v1, 2v2, 3v3 ve 4v4 modlarını oynayabilecekler. 40. seviyeye kadar oynama imkanı sunan beta sürecinde Army Customiser Tool adındaki yeni bir sistem de ilk kez denenecek.
 
    Betaya kimlerin katılacağı, nasıl başvuru yapılacağı adına henüz bir açıklama gelmiş değil. Yeni haberler için gözünüz bizde olsun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler