Company of Heroes 2'ye Mod Desteği Geldi

30.10.2014 08:07 Tunahan Başol


     Strateji türünün sevilen oyunu Company of Heroes 2'nin yeni güncellemesi, oyuncular tarafından beklenen özelliklerden birkaçını ekliyor.
 
     İlk olarak, artık oyunda Observer adında, diğer oyuncuların maçlarını izleyebileceğiniz bir mod bulunuyor. Bu sayede ister kendinizi geliştirebilir isterseniz de maçta olan arkadaşınıza taktikler verebilirsiniz. Twitch desteği de sunan bu modda, doğal olarak farklı kamera açılarına sahip olacaksınız.
 
     Bunun yanında PC oyuncuları için vazgeçilmez olan mod geliştirme aracı nihayet oyuna ekleniyor. Böylelikle kullanıcılar tarafından gelen içerikler için bir kapı açılmış oluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler