Company of Heroes 3 için Yeni Alfa Öncesi Oynanış Videosu Yayınlandı

04.02.2022 11:21 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA ve Relic, Company of Heroes 3 için daha önce hiç görülmemiş alfa öncesi oynanış görüntülerini barındıran yeni bir geliştirici günlüğü yayınladı. Bu videoda, Relic'in geliştiricileri yeni görev türleri, geliştirilmiş yapay zeka, güç özelleştirme ve görev tasarımına genel yaklaşım hakkında konuşuyor.
 
Company of Heroes 3, Relic'in tescilli gerçek zamanlı strateji teknolojisi olan Essence Engine 5 motorunu kullanacak. Ayrıca oyun, yeni ve özgün içerikleri bünyesinde barındıracak.

Dinamik Sefer Haritası'nda oyuncular kara, hava ve deniz kuvvetlerine komuta edecek. Yapacağınız seçimler, yalnızca mücadele ettiğiniz savaşları değil, savaşın kendi hikayesini de etkileyecek.
 
Aksiyonu durdurarak, Full Tactical Pause'u kullanmayı seçen oyuncular, tüm hareketlerini aynı anda koordine edebilecek, her hareketi gerçek zamanlı olarak yapma baskısı olmadan ayrıntılı olarak düşünebilecek. 
 
Company of Heroes 3, 2022'de PC'ye çıkış yapacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1677280/Company_of_Heroes_3/
 
Yayınlanan video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 3 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: Strateji Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 12 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler