Conan Exiles için 40 Dakikalık Oynanış Videosu

03.12.2016 08:49 Gazali Çetinkaya

 
   Yapımcı Erling Ellingsen ve direktör Joel Bylos, düzenledikleri bir canlı yayın esnasında açık dünya hayatta kalma türünde geliştirdikleri Conan Exiles için yaklaşık 40 dakikalık oynanış görüntüsü paylaştı. Oyunun karakter yaratma ekranından dövüş, hayatta kalma ve inşa etme mekaniklerine dair birçok özelliğin tanıtıldığı canlı yayının tekrarına aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.
 
   Funcom'un geçtiğimiz hafta duyurduğu üzere Conan Exiles, 31 Ocak 2017 tarihinde Steam'de erken erişime açılacak. Ek olarak Xbox One sahipleri de Xbox Game Preview programı sayesinde oyunu ilkbahar aylarında deneyebilecek.
 
   Conan Exiles, tam çıkışını PC ve Xbox One platformlarının yanı sıra PlayStation 4 için de gerçekleştirecek ancak henüz tam sürüm çıkışı için net bir tarih verilmiş değil. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Conan Exiles Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Funcom Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler