Conan Exiles için Erken Erişim Tarihi Açıklandı

22.11.2016 17:44 Gazali Çetinkaya

 
   2016 yılının başında resmi olarak duyurulan yeni Conan oyunu Conan Exiles'ın erken erişim tarihi açıklandı. Funcom tarafından yapılan açıklamaya göre de Conan Exiles, 31 Ocak 2017 tarihinde Steam'de erken erişime açılacak. Ayrıca Xbox One sahipleri de Xbox Game Preview programı sayesinde oyunu ilkbahar aylarında deneyebilecek.
 
   Açık dünya ve birinci şahıs hayatta kalma türünde sunulacak bu yapımın erken erişim duyurusu için Funcom bir de oynanış görüntülerinden oluşan video hazırladı. Paylaşılan videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler. 
 
   Güncelleme: Conan Exiles; PC ve Xbox One platformlarının yanı sıra PlayStation 4 için de gelecek ancak PlayStation 4'te erken erişim olmayacak. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Conan Exiles Platformlar: PC Geliştirici: Funcom Dağıtıcısı: Funcom Tür: Survival Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler