Conduit 2'nin 2011'e Sarktığı Belirtildi

03.09.2010 12:28 Ersin Kılıç


     Nintendo Wii'nin ilk hardcore oyunlarından biri olarak kabul edilen fakat aldığı puanlar ve oyun deneyimi ile vasat bir görüntü sergileyen The Conduit'in devam oyununun 2011'e sarktığı belirtildi.
 
     Sega Nintendojo'ya yaptığı açıklama ile High Voltage Software'in yeni oyunu The Conduit 2'nin ertelendiğini doğruladı. Oyunun orjinal çıkış tarihi ise Kasım ayı olarak açıklanmıştı. Yeni gelen ertelenmede ise kesin bir tarih verilmiş değil. Oyunun 2011 yılı ilk çeyrek dönemde çıkması bekleniyor.
 
     PAX 2010 fuarında oynanabilir olarak yer alacak olan oyun Wiimote dışında Classic Controller ve Classic Controller Pro desteğine de sahip.
 
Kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Conduit 2 Platformlar: Wii 3DS Geliştirici: High Voltage Software Dağıtıcısı: Sega Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler