Conquer Online IPad'e Geliyor

Conquer Online senelerdir oldukça popüler.
01.10.2011 21:49 Beril Sergün


      Conquer Online bedava oynanabilen bir dövüş sanatı oyunu. MMO olan oyun oldukça tutulmuş durumda yıllardır, bunu farketmiş olacaklar ki PC'den IPad'e atlamaya karar verildi.
 
     Oyunun bedava oynanabilmesi bir yana MMO dünyasında da yeri oldukça büyük dedik, ülkemizde de bir çok oyuncu olduğunu biliyoruz. IPad üzerinden oynanabilecek olan oyunun ne zaman geleceği tam olarak bilinmese de bu sonbaharda geleceği duyuruldu gibi bir şey.
 
    Oyun doğal olarak IPad üzerinden de bedava olarak oynanabilmeye devam edecek ve ne aylık ücret ne de yükleme ücreti ödeyeceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Conquer Online Platformlar: PC Geliştirici: TQ Digital Entertainment Dağıtıcısı: 91.com Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 14 Ocak 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler