Continent of the Ninth Seal, Steam'de Yayınlandı

16.09.2012 22:36 Samet Konuksal


    Free to Play sekmesi altındaki oyunlara yenilerini eklemek adına çalışmalarda bulunan Steam ekibi, F2P piyasasının öncü firmalarından Webzen ile birlikte yeni bir anlaşmaya vardı. Webzen ile Valve, Continent of the Ninth Seal'i Steam üzerinden yayınladı.
 
   Sağlam grafik kalitesinin haricinde kendine bağlayan bir oynanış, dövüş sistemiyle birlikte yayınlandıktan sonra birçok oyuncunun ilgisini çeken C9 Seal'in Steam çıkışı adına bir de özel paket hazırlandı. Starter Pack adı altındaki Steam'e özel paket, oyunun ilk bölümlerinde rahatınızı sağlayacak desteği size sunuyor.
 
   Çıkışa özel 29.99 dolar yerine 14.99 dolar fiyatıyla satılan Starter Pack'in Steam sayfasına buradan, oyunun F2P sürümünün sayfasına ise buradan doğru ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Continent of the Ninth Seal Platformlar: PC Geliştirici: Hangame Dağıtıcısı: Webzen Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler