Contrast'ın Yapımcısının Yeni Oyunu Bir Hayli Etkileyici ve Ürpertici

27.02.2015 00:58 Ömür Gencer


       Contrast gibi oldukça başarılı bir oyunun geliştiriciliğini yapan Compulsion Games, geçtiğimiz aylarda hakkında ipuçları paylaştığı yeni oyununu duyurdu. We Happy Few adını alan bu yeni oyun fütüristik temaya sahip 1960'ın İngiltere'sinde alternatif bir evrende geçiyor.
 
       Belirtilene göre oyunda  "normal olmayan kurallarına uymayan insanlara çok da kibar olmayan şehir sakinlerinin arasında karışmaya çalışacağız." Yapımcı ekip yayınladığı açıklamada oyuncuların olabildiğince erkenden oyunun gelişimine dahil olmalarını istediklerini belirtiyor. Bahsettiğimiz oyununun Boston'da düzenlenecek PAX East festivaline katılacağını  ve festival sırasında yeni bilgilerin paylaşılacağının altını çizelim.
 
       Oldukça ilginç ve ürpertici olan oyunun duyuru videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
We Happy Few Platformlar: PC Geliştirici: Compulsion Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler