Control: The Foundation Genişlemesi Fragmanı

16.03.2020 06:34 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı 505 Games ve geliştirici Remedy Entertainment, Control'ün ilk genişlemesi The Foundation için ilk resmi fragmanı yayınladı.
PlayStation 4 ve PC icin 26 Mart'ta; Xbox One için 25 Haziran'da çıkacak.
 
Genişlemede ana karakterimiz Jesse Faden, FBC (Federal Bureau of Control) başkanı Helen Marshall'ı kayboluşunu araştıracak ve bu sırada Yaşlı Ev'in köklerini ve Büro'nun bile bilmediği garip, bilinmeyen sırları keşfedecek.
 
Genişleme tamamen yeni bir seviyede ana görevler, yan görevler, yeni silahlar, düşman tipi ve daha fazlasını içerecek. Yaklaşık olarak 4 - 5 saatlik bir oynanış süresi sunacak. Erişebilmek için ana oyunun tamamlanmış olması gerekli.
 
Bununla birlikte ücretsiz bir güncelleme de yayınlanacak. Güncelleme haritanın işlevselliğini artırılması ve Shield Rush yetenek yükseltmesi dahil olmak üzere çeşitli iyileştirmeler içerecek. 
 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler