Control'ün Yeni Ücretsiz Modu Yayınlandı ve Hikaye DLC'si İçin Tarih Verildi

13.12.2019 04:01 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını 505 Games'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Remedy Entertainment'ın yaptığı Control'e bu sabah The Game Awards etkinliğinde duyurulduğu üzere yeni bir mod eklendi: Expeditions.
 
Bu ücretsiz mod şu anda tüm platformlarda erişilebilir durumda. Ne yazık ki mod sınırlı bir süre için erişime açık. Denemek isteyenlerin elini çabuk tutması lazım.
 
Bu yeni oyun sonu modunda ana karakter Jesse'nin, Güvenlik Şefi Arish'e gizemli bir oluşumu araştırmasında yardım etmesi gerekiyor ve bu keşifte Oldest House'un tüm zorluklarıyla baş etmeniz lazım.
 
Bu yeni modda 3 farklı zorluk seviyesi olacak ve seviye ne kadar yüksek olursa puanınız o kadar artacak. Seçtiğiniz seviyeyi başarabilmeniz için ise 25 dakika hayatta kalmanız gerekiyor. Yeni modun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Ayrıca Control'ün ilk hikaye DLC'si olacak olan Expansion I: The Foundation'ın da çıkış tarihi belli oldu. Duyuruya göre DLC, 26 Mart 2020 tarihinde yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Control Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Remedy Dağıtıcısı: 505 Games Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler