Co-op Puzzle Oyunu We Were Here Together 10 Ekim'de Geliyor

04.09.2019 20:04 Özgür Eroğlu

 
Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Total Mayhem Games'in yaptığı We Were Here serisinin üçüncü oyunu We Were Here Together'ın çıkış tarihi bir video ile açıklandı. Birinci şahıs açısına sahip co-op puzzle oyunu We Were Here sersinin diğer oyunlarının isimleri We Were Here, We Were Here Too ve 10 Ekim'de çıkacak olan We Were Here Together. Oyunun Tanıtım yazısını ve bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
Arkadaşınızla birlikte perili Castle Rock'tan kaçmaya çalışacağınız bir macera. Oyunu oynarken arkadaşınızla birlikte çalışabildiğinizi kanıtlamanız lazım.
 
Her şey gökyüzünü aydınlatan bir acil durum sinyali ve huzursuz rüyalardan sizi uyandıran bir tehlike çağrısı ile başlıyor. Antartika’nın kaşif araştırmacılarının başı dertte ve kampta bırakılan iki kişinin, bir kurtarma görevini başlatmak için birlikte çalışması gerekiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
We Were Here Together Platformlar: PC Geliştirici: Total Mayhem Games Dağıtıcısı: Total Mayhem Games Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler