Corona Virüsü PS5'in Fiyatını Etkilememiş

29.05.2020 21:29 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment başkanı ve CEO'su Jim Ryan tarafından belirtilene göre corona virüsü PlayStation 5'in fiyatını herhangi bir şekilde etkilemedi.
 
BBC'ye konuşan Jim Ryan, PlayStation 5'in fiyatı hakkında net bir açıklamada bulunmadı fakat corona virüsünün konsolun fiyat planlarını değiştirmediğini belirtti. Aynı zamanda salgının konsolun dağıtım planlarını da etkilememesi beklenildiği belirtildi.
 
"Tedarik zinciri konusunda gerçekten iyi hissediyoruz. Konsolu bu yıl çıkaracağız ve dünya genelinde bir lansman olacak." 
 
Jim Ryan ayrıca donanım mühendislerinin prototipleri tamamlama çalışmaları için Çin'e gidemediklerini fakat herkesin kollarını sıvayarak işlerini büyük bir azimle sürdürdüklerini söyledi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Senua’s Saga: Hellblade II İçin Türkçe Dil Desteği Eklendi 1 Saat önce Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Bu Sonbaharda Konsollar ve PC için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Manor Lords Steam'de 3 Milyon İstek Listesi Sayısına Ulaştı 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi! 1 Saat önce Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler