Corpse Party II: Darkness Distortion İçin İlk Fragman Yayınlandı

31.03.2024 15:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını XSEED Games, Marvelous Europe ve MAGES ekiplerinin üstlendiği ve geliştiriciliğini Team GrisGris stüdyosunun yaptığı Corpse Party II: Darkness Distortion, açıklanan detaylara göre bu sonbaharda PlayStation 4, Switch ve PC için dünya çapında piyasaya sürülecek. Oyunun PC sürümü Steam Platformu üzerinden yayınlanacak.
 
Corpse Party II üç arkadaşı konu alıyor 
 
 
 
Detaylara bakacak olursak, oyunun PlayStation 4 ve Switch sürümleri Kuzey Amerika'da 50 dolarlık standart fiyattan ve diğer taraftan 80 dolarlık "Ayame's Mercy" fiziksel sürümleri ile beraber satışa sunulacak. Fiziksel sürüm içerisinde oyunun bir kopyası, oyun için kayıt noktalarından esinlenerek tasarlanmış LED tasarımlı mavi bir mum, sahne arkası içeriklerle dolu 64 sayfalık bir sanat kitabı ve daha fazlası yer alıyor.
 
Corpse Party II: Darkness Distortion, lisede okuyan üç arkadaşı konu alıyor ve onların şehir efsanelerini keşfetmeleri ile ortaya çıkan tuhaf durumları bizlere sunuyor. Haruka Nanami, Nemu Takanashi ve Maria Hitsugi karakterlerini içeren yapımda karanlık diyarlara doğru yolculuk yapıyor ve onları karanlık geçmişten gelen dehşetlere karşı korumak durumunda kalıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 2 Dk önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler