Cory Barlog: Faye ve Kratos Arasındaki İlişkinin Kökenlerini Anlatmak İstiyorum

05.01.2020 21:34 Özgür Eroğlu

 
2018 yılında yayınlanan ve Cory Barlog tarafından yaratılan God of War'un yeni oyunu God of War, bildiğiniz gibi yılın en iyi oyunu olmakla kalmayıp oyun dünyasına da adını güzel bir şekilde yazdırmıştı. Oyunun ana yaratıcısı Cory Barlog'un PlayStation Access ile olan röportajında, gelecekte oyun hakkında ne yapmak istediğini söyledi.
 
Cory Barlog'un sektöre girişinden bugüne kadar olan sürecin konuşulduğu röportajda, elbette God of War hakkında da konuşuldu. Cory Barlog, en çok Kratos ve Faye'in arasındaki ilişkinin kökenlerini anlatmak istediğini söyledi.
 
Cory Barlog, "Faye bildiğiniz gibi oğlunun büyüme aşamasını göremedi. Aslında Kratos ile benzer yanları bulunuyor. Oyunu oynadığınızda siz de fark ediyorsunuz ki Faye, sanılandan çok daha fazla hakim oyunun evrenine ve çok daha güçlü diğerlerine göre. Bu yüzden Faye'i daha geniş ve ayrıntılı bir şekilde anlatmak istiyorum ancak ne zaman ve nasıl bilmiyorum." dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 40 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler