Cosplay Yarışmasında İtalyanlar Birinci

02.08.2010 14:39 Levent Polater


    Cosplay kostümleri her zaman gösteriş için de giyilmeyebiliyor, bu haberimizde de olduğu gibi bazen insanlar bir ödül kazanmak için en iyi cosplay şovu yaratmaya çalışabiliyorlar. 
 
    Dün yani Pazar günü Japonya - Nagoya'da düzenlenen bir cosplay şovunda 14 farklı ülkeden onlarca katılımcı arasından Legend of Zelda: Twilight Princess cosplay kostümleri giyen İtalyan grup 1. oldu.  Luca Buzzi Link cosplay'i olurken, Giancalo Di Pierro ise Ganondof cosplay'ini yarattı.
 
    Katılımcıların sahnede cosplay kostümleri ile 3 dakikalık Live-Action gösteri yaparak mücadele ettiği yarışmada birinci olan İtalyanlar 15.000 kişi önünde şovlarını sergilediler. Güzel bir şov yapan ve başarılı cosplay kostümleri giyen İtalyan ekip, cosplay yarışmalarında bununla birlikte ikinci kez şampiyon oldular.
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 7 Dk önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs MSI 2024 Şampiyonu Gen.G Esports Oldu! 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler