Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 Epic Games Store'da Ücretsiz; Cadılar Bayramı İndirimi Başladı

22.10.2020 18:19 Gazali Çetinkaya

 
 
Epic Games Store'un bu haftaki ücretsiz oyunları Costume Quest 2 ve Layers of Fear 2 indirmeye açıldı.
 
Oyunları aşağıdaki bağlantıdan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 29 Ekim Türkiye saati ile 17:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyunlar sizde kalıyor.
 
epicgames.com/store/tr/product/costume-quest-2/home
epicgames.com/store/tr/product/layers-of-fear-2/home
 
29 Ekim - 5 Kasım tarihler arasında ücretsiz verilecek oyunlar da belli oldu. Blair Witch ve Ghostbusters: The Video Game Remastered.
 
Ayrıca Epic Games Store'da Cadılar Bayramı indirimleri bugün başladı ve 5 Kasım'a kadar sürecek. Crysis Remastered, Borderlands 3, Mafia: Trilogy, SnowRunner ve çok daha fazlası indirimde. Aşağıdaki bağlantıdan göz atabilirsiniz. 
 
epicgames.com/store/tr/discover/halloween-sale

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ücretsiz Oyun Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler