Cotton Fantasy 20 Mayıs'ta Batıda Çıkış Yapacak

21.04.2022 11:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı ININ Games, Japonya'da Cotton Rock 'n' Roll olarak bilinen Cotton Fantasy'nin batıda 20 Mayıs'ta PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Cotton Fantasy ilk olarak PlayStation 4 ve Switch için Japonya'da 23 Aralık 2021'de piyasaya sürüldü. Bir PC versiyonu da planlanıyor.
 
Tuhaf şeyler oluyor, Peri Dünyasından Willow'lar kayboluyor ve Peri Kraliçesi de Silk'ten, cadı Nata de Cotton'dan yardım istemesini talep ediyor. Cotton, ömür boyu sınırsız Willow karşılığında, yani doyumsuz bir iştah duyduğu Willow'lar için, eski dostuna yardım etmeyi ve birlikte yeni bir maceraya katılmayı kabul ediyor.
 
Uzun süredir devam eden Cotton serisinin bu yepyeni oyunu, fantastik bir maceraya daha sahne oluyor. Oyunda, başka oyunlardan yıldızlar da dâhil olmak üzere, toplamda 6 ikonik oynanabilir karakter bulunuyor! Her karakterin kendine öz mekanikleri ve saldırıları var. Böylece farklı oyun stilleri arasında seçim yaparak doğru eşleşmeyi bulabiliyorsunuz!

İkonik Cotton tarzı korunurken, Psyvariar'ın Buzz Sistemi veya Sanvein'in Zaman Modu gibi birçok yeni shoot 'em up mekaniği de sunuluyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cotton Rock ‘n’ Roll Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Success Dağıtıcısı: Success Tür: shoot ’em up Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler