Counter-Strike 2'ye ait yeni exe dosyaları bulundu!

15.03.2023 16:19 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan Counter-Strike 2 söylentileri şu anda devam ediyor. Çeşitli gruplar ve oyuncular çeşitli dosyalar bulmaya çalışıyor ve bu kapsamda birçok dosyaya erişildiği belirtiliyor. Twitter kullanıcısı Gabe Follower tarafından yeni bir gönderide oyuna ait çeşitli çalıştırabilir dosyaların bulunduğu söyleniyor.
 
Counter-Strike 2 gerçekten geliyor mu?
 
 
 
Şu anda herhangi bir resmi olmamasına rağmen ortalıkta sürekli olarak CS 2 - CS:GO 2 söylentileri devam ediyor. Bu söylentiler çeşitli dosyalarla beraber somut bir hale getirilmeye çalışılıyor. Daha önce oyun hakkında Nvidia sürücüsü içerisinde çeşitli referanslar ve Dota 2 için yayınlanan güncelleme içerisinde çeşitli dosyalara rastlandı. Şimdi ise yeni exe dosyaları ortaya çıktı.
 
?Gabe Follower adlı kullanıcı bu çalıştırılabilir dosyaların biri tarafından gönderildiğini ve oyuna ait çeşitli referanslar içerdiğini belirtti. Bu son bilgilerin hiçbiri CS 2'nin geleceğini doğrulamasa da büyük söylenti ateşi körüklenmeye devam ediliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler