Counter-Strike, Android Platformda! (Video)

22.01.2012 00:09 Levent Polater

 
    FPS klasiği Counter-Strike'ı Android cihazlarda görmek ister miydiniz? Bu dileğiniz gerçekleşmek üzere. XDA-Developers'taki bir ekip Counter-Strike'ı Android tabletlere uyarlamak için kollarını sıvamış durumda ve şimdiden 2 farklı Counter-Strile sürümünü bedava yayınladılar bile.
 
    Aşağıda Counter-Strike'ın bir akıllı telefonda ve tablette oynandığını görebilirsiniz. Elbette bir fare-klavye ikilisinin kontrol rahatlığını vermiyor ancak görüntü itibariyle yapımın bu platformlarda düzgün çalıştığını görmek güzel.

   Counter-Strike portunun Unity3D ile kurulduğunu, multiplayer desteğinin olacağını söyleyelim. 2 sürüme sahip olacak, biri Android 2.0+, diğeri ise Android 2.3 ve üzeri. Eski sürüm Android'lerde maalesef çalışmayacak olması üzücü.
 
   İlgili XDA-Developers linkine buradan ulaşabilir ve konu başlığına göz atabilirsiniz.

[DHVIDEO=3992]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 4. Hafta Tamamlandı! 1 Saat önce Ara: History Untold Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Fallout 76'nın Nükleer Çorak Topraklar'ı Skyline Valley ile Genişliyor 2 Saat önce Exo One PS4 ve PS5 Konsollarına Geliyor: İşte Tarih 12 Haziran Spider-Man 2 İçin Yeni Güncelleme Geliyor: 8 Yeni Kostüm 12 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler