Counter-Strike: Global Offensive İlk Defa 1 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısını Gördü

14.03.2020 21:40 Gazali Çetinkaya

 
 
Ağustos 2012'de çıkış yapan Counter-Strike: Global Offensive ilk defa 1 milyon eş zamanlı oyuncu sayısını gördü.

Steam'in resmi verilerine göre, Valve'ın rekabetçi birinci şahıs nişancı oyunu bugün 1,007,062 kişi tarafından aynı anda oynandı.
 
Bu Counter-Strike: Global Offensive'i Steam'deki en popüler oyun yapıyor. Onun arkasında MOBA oyunu Dota 2 ve battle royale oyunu PlayerUnknown's Battlegrounds yer alıyor.
 
Counter-Strike: Global Offensive'in son aylardaki yükselişi devam ediyor. Oyun Şubat ve Mart ayının başında eş zamanlı oyuncu sayısında kendi rekorunu kırmayı başardı. Bu yükseliş, corona virüsü sebebiyle insanların evde daha çok vakit geçirmesine bağlanıyor. Bunun yanı sıra oyunun 2018'de oynaması ücretsiz olması ve Operation Shattered Web içeriği ile kazanılan ivme de oyuncu sayısının artmasındaki diğer temel sebepler. 
 
Steam'in genel çevrimiçi oyuncu sayısında da büyük bir artış var. Bugün 19,728,027 kişi aynı anda Steam'de çevrimiçiydi. Bu da yeni bir rekor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 4 London Modu Süresiz Olarak Ertelendi! 15 Nisan Final Fantasy XIV: Dawntrail FSR 1.0 ve DLSS 2'yi Destekleyecek 15 Nisan The Elder Scrolls IV: Oblivion DLC Boyutunda Moda Kavuştu 15 Nisan Visions of Mana İçin Yeni Fragman Yayınlandı 15 Nisan Looter Shooter Oyunu ROBOBEAT 16 Mayıs'ta Çıkacak 15 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler