Counter-Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2 Kaynak Kodu Sızdı

23.04.2020 08:37 Gazali Çetinkaya

 
Valve'ın rekabetçi oyunları Counter-Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2'nin kaynak kodu internete sızdı.
 
Bu durum iki oyunda da daha kolay hile yapılması, exploitler ve oyunlar aracılığıyla kötü amaçlı yazılım yayılması endişesi yarattı. Hatta Team Fortress 2'deki bazı topluluk yaratıcıları sunucuları kapatmaya başladı.
 
Neyse ki korkulacak bir şey yokmuş. Valve, sızdırılan bu kaynak kodunun 2017'ye dayandığını ve zaten 2018'de sızdırıldığını ve oyuncuların endişelenmesi gereken herhangi bir durum olmadığını belirtti.
 
Valve tarafından yapılan resmi açıklama:
 
"Sızan kodu inceledik ve bu kodun 2017'nin sonlarında iş ortaklarına sunulan ve 2018'de sızdırılan sınırlı bir Counter-Strike: Global Offensive engine kodu olduğuna inanıyoruz. Bu inceleme sonucunda oyuncuların endişelenmesi veya kaçınması gereken herhangi bir sebep bulamadık. Her zamanki gibi, en yüksek güvenlik için resmi sunucularda oynamanız önerilir. Bu durumu araştırmaya devam edeceğiz ve aksini kanıtlayacak herhangi bir şey bulursak haber sitelerini ve oyuncuları bilgilendireceğiz. Bununla birlikte, bu sızıntı hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz Valve'ın güvenlik sayfasında nasıl rapor edileceği açıklanmıştır."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler