Counter Strike 2 Çıkışıyla Beraber Yükselişe Geçti!

29.09.2023 15:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve ekibi geçtiğimiz günlerde Counter-Strike 2'nin artık oynaması ücretsiz bir oyun olarak Steam üzerinden PC için yayınlandığını duyurdu. Bu kapsamda oyuncular tam sürüm yapıyla beraber çıkış yapan oyuna akın etmeye başladı. CS 2 bu doğrultuda günde 1 milyonu aşkın oyuncuyla beraber buluştu.
 
Seçkin durumuna ulaştıran paket mevcut 
 
 
 
Counter-Strike 2 aynı zamanda oyuncuları Seçkin statüsüne ulaştıran ve diğer Seçkin statüsüne sahip oyuncularla eşleşmelerine olanak tanıyan bir yükseltmeyle geldi. Seçkin kısma özel hediyelik eşyaların ve silah kasalarının bulunduğu "Seçkin Durumu Yükseltmesi" şu anda 394,95 TL'den mevcut.
 
Counter-Strike, 20 yıldan fazladır dünyanın her yerinden milyonlarca oyuncunun geri bildirimiyle şekillenen rekabetçi bir oyun deneyimi sunuyor. Şimdi ise CS tarihinde yeni bir döneme geliniyor. Counter-Strike 2 ile beraber oyunda birçok yeni özellik, grafik iyileştirmesi ve mekanik bulunuyor. Temel yapının da korunduğu oyun hem eski oyuncuları hem de yeni oyuncuları çekiyor.
 
Çıkış fragmanı 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Counter Strike: Global Offensive Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler